Vacatures

Allround timmerman (40 uur p/wk):

Functieomschrijving

Als timmerman werk je samen met een team van vaklieden aan de meest uiteenlopende projecten, zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor bedrijven, hier in de regio. Zo blijft het werk altijd gevarieerd en een uitdaging voor je. Voor een allround timmerman is geen dag hetzelfde. Je houdt je bezig met alle voorkomende bouwwerkzaamheden rondom nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Je deinst niet terug voor de werkzaamheden die erbij komen kijken en maakt het je gemakkelijk eigen. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop!

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding tot timmerman;
  • Relevante & aantoonbare werkervaring opgedaan;
  • Woonachtig in de regio;
  • je bent zelfstandig, flexibel, leergierig en gemotiveerd;
  • In het bezit van een rijbewijs, bij voorkeur ook BE, of bereid deze te behalen;
  • Service -en klantgerichte instelling;
  • Gaat graag zelfstandig op pad maar werkt ook graag in een team.

Bedrijfsprofiel

Abbink bouw- en timmerbedrijf is een kleinschalig, betrokken en ondernemend bedrijf. Kwaliteit en vakmanschap staat hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Gecombineerd met de persoonlijke benadering en transparante communicatie behouden wij goede contacten met onze klanten. De belangen van de klant staan voorop. Door goed te luisteren, ideeën aan te reiken, flexibiliteit aan te bieden en begeleiding in het gehele bouw- en voorbereidingstraject, is ons bedrijf in staat een krachtig eindproduct af te leveren dat naadloos aansluit bij de wensen en eisen van de klant.

Ben jij de allround timmerman die ons team komt versterken?

Vragen? Neem dan contact op met Wilco Abbink, tel. 0575-467343.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Abbink Bouw- en Timmerbedrijf, t.a.v. Wilco Abbink, Kloosterweg 2, 7255 NZ Hengelo (GLD) of mail naar info@abbinkbouw.nl